13 Kasım 2013 Çarşamba

Ofis Mobilyaları üretimi ve pazarlaması

Ofis Mobilyaları üretimi ve pazarlaması

Genelde bizim ülkemizdeki girişimciler , daha doğrusu girişimci namzetleri için para kazanmak, girişimci olmak demek, Ahmet’ten malı alayım Mehmet’e satayım. İşi çok bilmesem de olur. Amaç para kazanmak.

Bu tarz düşünme ve para kazanma düşüncesi herkeste olduğu için, bu şekilde para kazanmak için diğerlerinden bir farkınız olması gerekiyor. Bu konuya sonra döneceğim.

Burada önereceğim  ise bilgiye ve emeğe dayalı bir girişimcilik. Ofis ve mobilya üretimi ve pazarlaması.
Bu iş her ne kadar bilgi ve emeğe dayansa da aslında o kadar da zor bir üretim değildir.

Çünkü piyasada satılan plakaları dikdörtgen kesebilecek  testereniz, bir de matkap ile bu tarz mobilyalar üretmeye başlayabilirsiniz. Biraz kafa yorup emek harcanabilirse üretmesi hiç zor değil ve kar marjı da oldukça yüksek.

Bu iş için kafamdaki rol modelinde 2 genç sırt sırta verirse, ufak bir atölye ve kiralık bir satış mağazası ile bu işe girişebilirler.( s.b)Hatta ihtiyaç duydukları ürünlerin birçoğunu vadeli de alabilirler. Bu sebepten dolayı çok fazla bir sermaye gereksinimi yok. Yani 15 – 30 bin TL ile başlanabilir.

Bu işte sebat edip devam edilebilirse hala iç piyasada olsun dış piyasada olsun büyüyebilme imkanı var. Önü oldukça açık bir iş. Çok fazla bir ustalıkta gerekmiyor. Yaptığınız masa – dolap gibi ürünlerin yanında tabi ki sandalye, koltuk satışı da yapabilirsiniz. Eğer çok tecrübeli ve bilgili değilseniz, sandalye ve koltukları bir üreticiden  almanızı tavsiye ederim. Alır satarsınız. Çünkü sandalye ve koltuk üretimi nispeten daha zor ve daha çok alet ekipman ve yer ister. Küçük bir yatırımı  değerlendirdiğimiz için bunları alıp satmanızı tavsiye ederim.

İnsanlar bu tarz bir girişime çok  sıcak bakmazlar. Rahatlarını tercih ederler. Alıp satmak her zaman rahattır. Bu yüzden siz emeğinizi de ortaya koyarak çok iyi yerlere gelebilirsiniz.


Hem karlı hem üretimi kolay bir iş. İhtiyacınız olan her şey piyasada var size kesip biçmek düşüyor.
13.11.2013

2 yorum:

  1. Yeni İş Fikirleri, Bayilik Veren Firmalar, Evde İş İmkanları, İnternetten Para Kazanma ve Girişimcilik üzerine yazıların yer aldığı web sitesi.

    http://yeniisfikirleri.org

    YanıtlaSil
  2. Bu genel halk için bir duyuru, ilgileniyoruz
    Böbrekleri satın almak ve farklı böbrek bağışçılarıyla birlikte çalışabilmek
    Hastalarımız, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.
    hastamıza böbrek bağışında bulunup bulunmadığınızı onaylayabiliriz ve
    her bağışçıyı büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp konusunda bizimle iletişime geçin:
    +1(515)293-5520

    YanıtlaSil